Syöte tarjoaa loistavat mahdollisuudet kokea uusia elämyksiä

Kaipaatko uusia elämyksiä? Varaa sauna tai ruokailuja Syötteen matkallasi! Tunne savusaunan rentouttava vaikutus ja tuoksut. Saunomisen lomassa voit talvella pulahtaa avannossa ja kesällä lammessa. Nauti ruoasta Syötteen luonnon keskellä tai tilattuna suoraan mökille. Ympäröivä luonto saa sinut unohtamaan arjen huolet. Tai anna lahjaksi elämys tuttavallesi. Elämys on paras lahja!

Me suunnittelemme tarvittaessa kaiken puolestasi!

Karsikkolammen savusauna

Syötteen Karsikkolammella lämpiää perinteinen suomalainen savusauna. Noesta tummuneille lauteille mahtuu 7 henkilöä, joten savusauna sopii hyvin perheiden ja pienten ryhmien elämysaktiviteetiksi.

Savusauna sijaitsee Karsikkolammen rannalla, joten pulahdus järveen kuuluu ehdottomasti saunahetkeen. Talvisin on avantouintimahdollisuus. Saunan yhteydessä on lämmin pukuhuone, jossa pääsee nauttimaan loimuavan takan tunnelmasta. Ulkona voi ihailla tunturin kauneutta pienellä terassilla.

Hinta: 120 € / 3 h (1.5.-31.10.), 150 € / 3 h (1.11.-30.4.)

Koivuvastat kuuluvat varauksen hintaan, pyyhkeet halutessa 4 € /hlö. Etäisyys Karsikkolammen savusaunalta Iso-Syötteelle on noin 7 kilometriä ja Pikku-Syötteelle noin 4 kilometriä.

Varaa perinteinen savusaunaelämys >>

Tynnyrisauna Naamankajärvellä

Tunnelmallinen tynnyrisauna palvelee Pytky Ranchillä. Tämä perinteinen puusauna takaa ihanan kipakat löylyt max neljälle ihmiselle. Vesi kannetaan avannosta tai järvestä ja vettä sekoitellaan vanhan ajan mukaisesti saavissa. Mutta sinulle tämä kaikki on valmiina tullessasi!

Kesällä pulahdat löylyjen välissä järvessä yksityiseltä hiekkarannalta ja talvella voit käydä avannossa raitistelemassa!

Hinta: 85 € / 1,5 h.

Pyyhkeitä voi vuokrata 5 € hintaan, tai ota oma pyyhe mukaan.

Varaa tynnyrisauna! >>

Hanhilammen sauna ja kota

Unohtumaton elämys 10-50 hlön ryhmille! Eräleirissä Hanhilammen rannalla sijaitseva lappilaistyylinen kota tarjoaa täydelliset puitteet unohtumattomalle illalliselle. Nuotion tuoksut ja ruokien herkulliset maut kutsuvat sinut sisään nauttimaan ainutlaatuisesta illallisesta. Kotaruokailusta ja oheisohjelmista lisää tietoa myyntipalvelustamme.

Hanhilammen saunasta voi pulahtaa uimaan Hanhilammen tummaan veteen. Talvi-iltoina kynttilät valaisevat kulkusi metsän lävitse kodalta saunalle ja lammen rantaan, missä voit pulahtaa virkistävälle avantouinnille.

Huom. Hanhilammen sauna on toistaiseksi pois käytöstä vanhan kiukaan sanottua irti sopimuksensa! Uusi kiuas muurataan kesällä 2024.

Varaa elämyksellinen sauna ja/tai kotaruokailu myyntipalvelustamme >>