Arvoisa majoituskohteen omistaja,

Vapaa-ajan asunnon omistaminen Syötteellä mahdollistaa majoituskohteen hyödyntämisen vuokrauskäytössä. Syötteen keskusvaraamo on Syötteen alueen johtava majoitusvälitysyritys, luotettava ja tunnettu yhteistyökumppani, joka on toiminut alueella lähes 30 vuotta. Etsimme jatkuvasti välitykseemme vuokraukseen sopivia lomakohteita: mökkejä, paritalo- tai rivitalohuoneistoja.

Syötteen keskusvaraamossa tunnetaan tarkkaan Suomen eteläisin tunturi ja sen palvelut. Keskusvaraamo toimii palvelevana linkkinä matkailijoiden sekä majoitus- ja ohjelmapalveluyritysten välillä. Kauttamme niin yksittäiset matkailijat kuin ryhmätkin saavat kaiken lomalla tarvittavan, aina majoituksesta kuljetuksiin ja ohjelmapalveluista illanviettoihin. Yrityksemme toteuttaa myös kokous- ja tapahtumajärjestelyitä matkailukeskuksessa ja sen ulkopuolella

Alla muutama tosi hyvä syy, miksi valita Syötteen keskusvaraamo majoituskohteenne välittäjäksi:

1. Syötteen keskusvaraamo on koko Syötteen alueen varaamo

Syötteen keskusvaraamo on toiminut Syötteen tunturialueella pitkäjänteisesti jo kohta 30 vuoden ajan. Olemme koko Syötteen alueen ylivoimaisesti suurin majoitusmyyjä. Tunnemme Syötteen yritykset, tuotteet, majoituskohteet eli alueen ja sen asiakkaat suvereenisti. Kielitaitovalikoima kattaa suomen, ruotsin, englannin, saksan ja venäjän.

2. www.syote.net -nettivaraamoon pääsevät vain Syötteen keskusvaraamon välityksessä olevat majoituskohteet

Varausjärjestelmässämme on kuvaukset suomeksi ja englanniksi, runsaasti valokuvia kohteista ja yksityiskohtaiset tiedot palveluista. Näin asiakas voi vertailla, varata ja maksaa majoitusvarauksensa kaikessa rauhassa kotisohvallaan ja hän saa saman tien vahvistuksen varauksesta sähköpostiinsa. Reaaliaikainen nettivarausjärjestelmämme löytyy niin omilta syote.net -sivuiltamme kuin koko Syötteen alueen syote.fi -sivuston etusivulta. Omistajan nettiliittymällä voi tehdä omia varauksia ja seurata myynti- ja tilitystilannetta. Omistajaliittymä-palvelu on omistajalle maksuton.

3. Syötteen keskusvaraamo on yksi neljästä päätoimijasta Syötteen yhteismarkkinoinnissa

Näin pääsemme keskeisesti vaikuttamaan Syötteen markkinointiin, valittaviin medioihin ja sisältöihin. Yrityksen oman markkinoinnin lisäksi välityssopimukseen sisältyy mittava markkinointipaketti Suomen Keskusvaraamo konsernin sisällä.

4. Syötteen keskusvaraamo hoitaa majoituskohteiden välityksen kokonaisvaltaisesti

Syötteen keskusvaraamo hoitaa majoituksiin liittyen varaukset, raportoinnin kohteen omistajalle ja huoltohenkilölle / avaimennoutopaikkaan sekä tilitykset kohteen omistajalle. Lähtökohtaisesti majoituskohteen siivouksesta, huollosta ja avaimennoutopaikasta kohteen omistaja sopii Syötteen alueella paikan päällä olevan tahon kanssa. Myös Syötteen keskusvaraamo tarjoaa oman ISM Servicen puitteissa siivous- ja huoltopalveluita. Järjestelmä, joka perustuu ennakkolaskutukseen, karsii pois luottotappio- ja viime hetken peruutusmahdollisuudet.

5. Syötteen keskusvaraamo on luotettava

Toimimme kaikkien säädettyjen lakien ja asetusten mukaisesti turvataksemme mökin omistajan aseman. Välityksessämme olevien mökkien omistajat saavat käyttöönsä Mökin omistajan oppaan, jossa tarkastellaan perusteellisesti välitysprosessia kaikkien osapuolten näkökulmasta.

6. Sinä päätät

Voit antaa majoituskohteesi Syötteen keskusvaraamo välitykseen milloin vain. Laitamme uudet kohteet heti myyntiin ja reaaliaikaiseen nettivarausjärjestelmään. Omia varauksia voit tehdä täysin vapaasti, kätevimmin omistajaliittymän kautta. Me emme peri palkkioita muusta kuin tekemistämme varauksista.

Ota rohkeasti yhteyttä niin laitetaan majoituskohteesi tuottamaan!
Kerromme mielellämme lisää.

Tiedustele majoituskohteesi vuokrausta