LumiAreena – tapahtumien sydän Syötteellä!

LumiAreena tarjoaa loistavat puitteet kokouksille ja ryhmien kokoontumisiin!

LumiAreena on tapahtumakeskus, joka tarjoaa tilat mm. kokouksille, koulutuksille, konserteille, juhlille, liikunta- ja valmennustapahtumille sekä muille erilaisille tapahtumille ympäri vuoden.

Tiloihin on sijoittunut Pudasjärven turisti-info, Syötteen keskusvaraamo palveluineen, Ravintola Tovaglia, kunto- ja vapaapainosali sekä 431 m² salitilaa, jossa voi järjestää kokouksia, erilaisia tapahtumia tai salin voi varata myös liikuntakäyttöön. Ylätason monikäyttösali on toimiva paikka myös vaihtuvalle pop-up myymälälle. Koko LumiAreenan rakennuksen pinta-ala on yhteensä noin 1400 m² ja rakennuksesta on sisäyhteys Kide-hotelliin.

LumiAreenan omistaja on Pudasjärven kaupunki. Pudasjärvi on Suomen hirsipääkaupunki ja tunnettu hirsirakentamisestaan, joten LumiAreenan päärakennusmateriaalina onkin hirsi. Kyseessä on maailman ensimmäinen tämän tyyppiseen käyttötarkoitukseen rakennettu moderni hirsirakennus.

Kokous LumiAreenalla

Kaksikerroksisen LumiAreenan muunneltavassa monitoimisalissa on mahdollista järjestää kokouksia isommallekin ryhmälle. Luokkamuotoon järjesteltynä kokous onnistuu istumapaikkoineen ja pöytineen max. 200 hengelle. Pelkin tuolein järjestetty tapahtuma onnistuu peräti 400 hengen ryhmälle.

Tilan varustukseen sisältyy aina videotykki, valkokangas ja laadukas äänentoisto joko perinteisellä mikrofonilla tai head set -mikrofonina. Hirsirakennuksen ollessa kyseessä akustiikka on jo luonnostaankin hyvä. Salin led-valaistusta voidaan säätää tunnelmaan sopivaksi ja salin iso maisemaikkuna antaa myös luonnonvaloa mukavasti. Tarvittaessa sali saadaan pimennettyä verhoilla.

Kokoukset ja seminaarit 7-15 €/hlö (sis. alv 24%)

LumiAreena urheilukäytössä

LumiAreenan salin voi varata myös urheilukäyttöä varten – ihan kuka vain!

Tule pelaamaan lento- tai sulkapalloa, kerää kokoon salibandyporukka tai ota tennisottelu kaverisi kanssa. Areenalta löytyy verkot kaikkiin näihin lajeihin, lisäksi varusteisiin kuuluu salibandyyn harjoittelumailat sekä lentopallot. Parempitasoisempia salibandymailoja sekä sulkapallovälineitä voi vuokrata yläkerrasta keskusvaraamon toimistolta. Tennistä varten tulisi olla omat välineet mukana.

Salin voi varata liikuntakäyttöön 35 € tuntihinnalla.

LumiAreena tapahtumien näyttämönä

Järjestä yritystapahtuma tai muu tilaisuus Syötteellä

LumiAreenan myötä Syötteellä on ensiluokkaiset puitteet yritystapahtumien, erilaisten seminaarien ja yksityistilaisuuksien järjestämiseen. Tiloissa voi järjestää liikunta- ja valmennustapahtumia, pieniä messuja, konsertteja ja vaikka häät.

LumiAreena mukautuu jopa 400 henkilön tilaisuuksien näyttämöksi ja Syötteen alueella riittää majoituskapasiteettia isoillekin ryhmille.

LumiAreenan yläkerran tiloissa on myös paikka vaihtuvalle pop-up myymälälle.

Hintaesimerkkejä:

Urheilutapahtumat ja -kilpailut alk. 273 €/pv (sis. alv 24%)
Pop-up -myymälä alk. 62 €/pv (sis. alv 24%)

LumiAreena faktatietoa ja hinnastot

 • koko LumiAreenan rakennuksen pinta-ala yhteensä noin 1400 m²
 •  431 m² monitoimisali
 • salin mitat: 26,8 m x 16,1 m
 • salin korkeus 7,4 – 8,4 m
 • päärakennusmateriaalina hirsi

AV-varustus

 • LED valaistus
 • videotykki
 • moottoroitu valkokangas
 • neljä kaiutinta sekä subwooferit (2 kpl)
 • induktiosilmukkavahvistin

Lattia

 • lattian materiaali Pulastic Elite Performance 90
 • lattiamerkinnät lento- ja sulkapallo sekä tennis- ja salibandy- kentistä

LumiAreenan kaupallinen vuokrahinnasto
LumiAreenan liikuntakäytön hinnasto

Kuvagalleria

Lähetä ryhmätarjouspyyntö

  -->