Olen alle 18-vuotias varausta tehdessäni, mutta täytän ennen majoituksen alkua kuitenkin 18 vuotta, voinko siis tehdä varauksen omalla nimelläni?

Varaajan tulee olla täysi-ikäinen (18 vuotta täyttänyt) henkilö jo varausta tehdessään.

Varauksen teko/maksutapahtuma keskeytyi ja kohde näyttää nyt olevan varattuna verkkokaupassa. Menikö varaukseni kuitenkin läpi?

Jos et ehtinyt saada varauksestasi varausnumeroa, varauksesi ei ole rekisteröitynyt varausjärjestelmäämme. Kohde on kuitenkin hetken aikaa ”lukittuna” verkkokaupassamme varausteknisistä syistä. Kohde vapautuu myyntiin n. 30 min päästä ja varauksen voi tehdä uudelleen verkkokaupasta tai voit ottaa yhteyttä myyntipalveluumme.

Varauksen teko keskeytyi kesken maksutapahtuman enkä saanut varausvahvistusta, mutta maksu näyttää lähteneen tilitäni/luottokortiltani. Mitä teen?

Ota yhteyttä myyntipalveluumme, niin tarkistamme maksusuorituksesi ja katsomme varauksesi kuntoon.

Miksi en voi varata majoitusta tulevalle yölle?

Online -varauksissa on 1 vrk viive eikä samalle päivää alkavaa varausta voi tehdä netin kautta. Tiedustele kuitenkin tulevan yön majoitusta suoraan myyntipalvelustamme.

Voinko tuoda asunnolle lemmikin / lisäpatjan / paljun tai kylpytynnyrin?

Lemmikin voi ottaa kohteeseen mukaan, mikäli se on sallittua hakukriteerien ja kohdekuvauksen mukaisesti. Lemmikkimaksu lisätään kertamaksuna varaukselle riippumatta lemmikkien määrästä.

Majoituskohdetta ei saa käyttää useampi henkilö kuin mikä on sen kohdekuvauksessa ilmoitettu vuodepaikkojen lukumäärä.

Majoituskohteisiimme ei saa tuoda vuokrattavia paljuja tai kylpytynnyreitä. Useasti majoituskohteiden pihat ovat varsin pieniä, niiden käytöstä aiheutuisi majoituskohteen omistajalle ylimääräisiä kuluja (vesi, polttopuut) ja lisäksi tyhjennysvesi aiheuttaa majoituskohteiden pihoille eroosiota ja liukkautta.

Milloin majoitus on maksettava?

Online-palvelun kautta varattaessa

  • Jos varaus tehdään yli 6 vkoa ennen varauksen alkua, ennakkomaksu 30% majoituksen hinnasta sekä 18 € toimitusmaksu on maksettava heti varausvaiheessa.
  • Loppumaksun eräpäivä on 28 pv (4 vkoa) ennen varauksen alkua.
  • Jos varaus tehdään alle 6 vkoa ennen varauksen alkua, koko varauksen summa on maksettava heti varausvaiheessa.

Myyntipalvelumme kautta varattaessa

  • Jos varaus tehdään yli 6 vkoa ennen varauksen alkua, ennakkomaksu 30% majoituksen hinnasta sekä 18 € toimitusmaksu on maksettava 14 pv (2 vkoa) varauksen teosta.
  • Loppumaksun eräpäivä on 28 pv (4 vkoa) ennen varauksen alkua.
  • Jos varaus tehdään alle 6 vkoa ennen varauksen alkua, koko varauksen summa on maksettava viimeistään 28 pv (4 vkoa) ennen varauksen alkua.

Mihin mennessä voin peruuttaa varaukseni kuluitta?

Voit peruuttaa varauksen kuluitta ennakkomaksun eräpäivään mennessä. Sen jälkeen tehdyistä peruutuksista peritään peruutuskulu varausehtojemme mukaisesti.

En ole saanut laskua varauksestani!

Online-varauksista lähetetään automaattisesti varausvahvistus ohjeineen sekä mahdollinen loppulasku varaukselle ilmoitettuun sähköpostiosoitteseen heti varauksen teon jälkeen. Varauksista ei lähetä enää tämän jälkeen erikseen vahvistusta sähköpostiin. Mikäli maksat loppulaskun sähköpostivahvistuksessa olleen maksulinkin kautta, saat kuittauksen maksusta sähköpostiisi.

Mikäli varaus on tehty myyntipalvelumme kautta, lähetetämme sekä ennakko- että loppulaskun varaukselle ilmoittuun sähköpostiosoitteeseen yhden viestin liitteenä.

Onhan sähköpostiosoite kirjoitettu oikein?
Onhan sähköpostien Saapuneet-kansiossasi tilaa?
Eihän viestimme ole mennyt suoraan roskapostikansioon?

Epäselvissä tapauksissa ole yhteydessä myyntipalveluumme.

Maksoin vahingossa varauksen/osan varauksesta kahteen kertaan!

Ole yhteydessä myyntipalveluumme, niin voimme sopia tapauskohtaisesti maksun hyvityksestä tai palautuksesta.

Mistä haen mökin/huoneiston avaimen?

Majoituskohteidemme avaimia noudetaan Syötteen alueella eri paikoista ja paikka riippuu varaamastasi kohteesta. Tarkista saamastasi varausvahvistuksesta varaamasi majoituskohteen avaimen noutopaikka.

Mökki/huoneisto on epäsiisti tai siellä on jotain rikki jo sinne mennessä. Mitä teen?

Ole yhteydessä siivoukseen liittyvissä asioissa majoituskohteen siivoukseen ja huoltoasioissa majoituskohteen huoltajaan. Löydät yhteystiedot joko saamastasi varausvahvistuksesta tai majoituskohteessa olevasta mökkikansiosta.

Unohdin tilata liinavaatteet / takkapuut / matkasängyn / syöttötuolin etukäteen. Onnistuuko ne lisätä varaukselle jälkikäteen?

Voidaan toki lisätä! Ole yhteydessä myyntipalveluumme niin korjataan tilanne.

Majoituskohteesta puuttuu…

Tarkista ensin kohdekuvauksesta, mitä majoituskohteen varusteluun sisältyy.
Mikäli varustelu ei ole kohdekuvauksen mukainen, ole yhteydessä myyntipalveluumme, niin tarkistetaan tilanne ja pyritään korjaamaan puute mahdollisuuksien mukaan.

Onko mökeillä/huoneistoilla nettiyhteyttä?

Mikäli majoituskohteessa on langaton nettiyhteys, siitä on maininta kohdekuvauksessa. Käyttöohjeet ja salasana löytyvät asunnon mökkikansiosta ja/tai modeemilaitteen pohjasta.

Oman puhelimen kautta jaetut yhteydet toimivat Syötteen alueella myös suhteellisen hyvin eri operaattoreilla.

Voinko ladata sähkö- tai hybridiautoa mökillä/huoneistolla?

Sähkö-/hybridiautojen lataussähkö ei sisälly majoituskohteiden hintaan. Autoja ei saa ladata majoituskohteen sähköverkosta. Virallisia latauspisteitä löytyy 2 kpl LumiAreenan takapihalta ja 4 kpl Hotelli Iso-Syötteen parkkipaikalta

Mökin/huoneiston kalustoa rikkoutui majoittumiseni aikana. Entäs nyt?

Ilmoitathan tästä suoraan myyntipalveluumme, kiitos.
Välittämämme majoituskohteeet ovat yksityisomisteisia, joten majoituskohteen varaaja on velvollinen korvaamaan majoituskohteelle tai sen irtaimistolle aiheuttamansa vahingon.

Naapurit häiriköivät. Kenelle ilmoitan häiriöstä?

Ole yhteydessä suoraan häiriköivään naapuriin ja/tai soita yleiseen hätänumeroon.
Palveluntarjoajalla tai tämän edustajalla on oikeus purkaa vuokrasopimus välittömästi, mikäli asiakas ei huomautuksesta huolimatta lakkaa aiheuttamasta häiriötä samassa tai naapurikiinteistössä oleville asukkaille tai muutoin rikkoo sovittuja asumiskäytäntöjä.

Mihin palautan majoituskohteen avaimen?

Avain tulee palauttaa avaimen noutopaikkaan ohjeistuksen mukaisesti.

Mikäli hait avaimen

  • keskusvaraamon toimistolta/avainboksista – palautus joko toimistolle tai sisäänkäynnin yhteydessä olevaan avaintenpalautuslaatikkoon
  • majoituskohteen avainboksista – palautus samaan avainboksiin, sekoita tarvittaessa boksin numerot

Miksi sain siivouksen lisälaskun?

Suurimmassa osassa kohteistamme loppusiivous sisältyy hintaan. Huomioithan kuitenkin, että loppusiivoukseen ei sisälly astioiden tiskaus eikä roskien vienti. Astiat tulee tiskata ja laittaa kaappiin sekä roskat tulee viedä ulkoroskikseen. Mikäli näin ei ole tehty, Syötteen keskusvaraamolla on oikeus veloittaa lisämaksu.

Lisäksi odotamme asiakkaiden luovuttavan majoituskohteen normaalin asumisen jäjiltä eli huonekalut ja muut varusteet paikoillaan ja ehjinä. Lisäsiivouslasku lähetetään, mikäli kohteessa on joko tahallisesti tai tahattomasti sotkettu jotain esim. oksentamalla.

Mistä voin tiedustella mökille/huoneistolle jääneitä tavaroita?

Siivouksen yhteydessä majoituskohteista löydettyjä tavaroita säilytetään 3 kk. Voit tiedustella löytötavaroita myyntipalvelustamme.