Syöte tarjoaa loistavat mahdollisuudet kokea uusia elämyksiä

Kaipaatko uusia elämyksiä? Varaa savusauna tai ruokailuja Syötteen matkallasi! Tunne savusaunan rentouttava vaikutus ja tuoksut. Saunomisen lomassa voit talvella pulahtaa avannossa ja kesällä lammessa. Nauti ruoasta Syötteen luonnon keskellä tai tilattuna suoraan mökille. Varaustuvassa loimutettu lohi ja ympäröivä luonto saavat sinut unohtamaan arjen huolet. Tai anna lahjaksi elämys tuttavallesi. Elämys on paras lahja!

Me suunnittelemme tarvittaessa kaiken puolestanne!

Karsikkolammen savusauna

Syötteen Karsikkolammella lämpiää perinteinen suomalainen savusauna. Noesta tummuneille lauteille mahtuu 7 henkilöä, joten savusauna sopii hyvin perheiden ja pienten ryhmien elämysaktiviteetiksi.

Savusauna sijaitsee Karsikkolammen rannalla, joten pulahdus järveen kuuluu ehdottomasti saunahetkeen. Talvisin on avantouintimahdollisuus. Saunan yhteydessä on lämmin pukuhuone, jossa pääsee nauttimaan loimuavan takan tunnelmasta. Ulkona voi ihailla tunturin kauneutta pienellä terassilla.

Hinta: 100 € / 3 h (1.5.-31.10.), 120 € / 3 h (1.11.-30.4.)

Koivuvastat kuuluvat varauksen hintaan. Etäisyys Karsikkolammen savusaunalta Iso-Syötteelle on noin 7 kilometriä ja Pikku-Syötteelle noin 4 kilometriä.

Varaa perinteinen savusaunaelämys >>

Karsikkolammen savusauna
Catering-palvelut

Catering-palvelut majoituskohteeseen toimitettuna

Tilaa kauttamme maistuvat tarjoilut seurueellesi. Yhteistyössä catering-toimijoiden kanssa toimitamme tilauksesta maistuvat aamiaiset, lounaat, päivälliset ja iltapalat suoraan varaamaasi majoituskohteeseen.

Catering-aamiainen alk. 8,50 €/ hlö
Catering-lounas alk. 16 €/ hlö
Catering-päivällinen alk. 23 €/ hlö
Catering-iltapala alk. 15 €/ hlö

Kysy lisää ja pyydä tarjous! >>

Kotaruokailu

Varaa seurueellesi elämyksellinen kotaruokailu avotulilla valmistetun paikallisen ruoan merkeissä!

Kotailta sopii hengen nostattajaksi teemallisen viikonlopun ohjelmaksi, työhyvinvointipäivän huipentumaksi tai yllätykseksi päivän sankarille!

Herkullinen kotaruokamenu: 

  • Paistettuja Perämeren maivoja, raikasta salaattia ja sitruunakastiketta
  • Itse leivottua perunarieskaa ja voita
  • Savuporojuustolla täytettyjä Lapin härän lehtipihvejä, mäiskypottuja, pariloituja juureksia, makeaa riista-mustaherukkakastiketta
  • Hunajaisessa Karpalo-kuusenkerkkäkermassa haudutettua Niemitalon leipäjuustoa
  • Nokipannukahvit ja kaurakeksejä

Annokset ovat sopivan kokoisia, niin että saat varmasti vatsasi täyteen!

Hinta 85 €/hlö

Minimi henkilömäärä palvelun toteuttamiseksi on 7 henkilöä.

Varaa elämyksellinen kotaruokailu tästä >>

Kotaruokailu
Loimulohi-illallinen

Loimulohi-illallinen

Tee retki luontoon ja nauti tunnelmallinen loimulohi-illallinen laavulla tai autio- tai varaustuvassa! Ammattitaitoinen eräkokkimme loihtii sinulle ja ryhmällesi maistuvan lohiruuan lisukkeineen.

Järjestämme loimulohi-illallisretkiä ryhmille Syötteen kansallispuiston Teerivaaralle tai muuhun sovittuun kohteeseen. Illan aikana eräkokki valmistaa sinulle ja ryhmällesi loimulohta avotulella. Ruokalistalla on lohen lisäksi tartarkastiketta, salaattia ja kasviksia. Jälkiruuaksi tarjoamme makeaa leipäjuustoa kahvin tai teen kera. Palvelu on mahdollista toteuttaa lisäpalveluna retkien aikana tai omana tuotteenaan.

Hinta 75 €/hlö

Minimi henkilömäärä palvelun toteuttamiseksi on 7 henkilöä

Varaa loimulohi-illallinen tästä >>

-->