Poikkeustilanne toimintaohjeet

Syötteen keskusvaraamon tiedote 23.11.2020

Majoituskohteemme ovat varattavissa aina 30.11.2021 saakka ja toimistomme Syötteellä on avoinna. Mikäli majoituskohteen avainpalvelu on toimistollamme, hoidamme avainpalvelun ainoastaan avainboxien kautta. Laitamme tuleville asiakkaille ohjeet avainpalvelusta automaattisesti tekstiviestillä viimeistään saapumispäivänä. Lähtökohtaisesti kaikissa varauksissa noudatetaan varaus- ja peruutusehtojamme.

Koronatilanteen vuoksi toimimme kuitenkin seuraavin poikkeusehdoin:

Virallinen toiminta- tai matkustuskielto

Jos viranomaiset asettavat virallisen toiminta- tai matkustuskiellon, joka estää majoittumisen Syötteellä, voimme siirtää varauksesi toiseen ajankohtaan. Katso muutosehdot alta. Varauksen voi myös perua toiminta- tai matkustuskiellon ajalta kuluitta.

Viranomaisen määräämä karanteeni

Jos olet altistunut koronalle ja sinut on määrätty viranomaisten taholta karanteeniin etkä tämän takia voi käyttää majoitusvaraustasi, voimme siirtää varauksesi toiseen ajankohtaan. Katso muutosehdot alta. Varauksen voi myös perua lääkärin-, hoitajan tai muun viranomaisen todistuksella 100 € peruutuskululla + 16 € toimituskululla.

Poikkeukselliset muutosehdot virallisen toiminta- tai matkustuskiellon ja viranomaisen määräämän karanteenin vuoksi muutettaviin majoitusvarauksiin:

  • majoituksen saa siirtää toiseen ajankohtaan kuluitta
  • majoituskohde täytyy olla sama kuin alkuperäinen
  • uusi majoitusaika voi olla maksimissaan yhtä monta vuorokautta kuin alkuperäinen varaus
  • mikäli uusi majoitusaika on edullisempi kuin alkuperäinen, emme myönnä hyvitystä
  • mikäli uusi majoitusaika on kalliimpi kuin alkuperäinen, hintojen erotus laskutetaan
  • uudella varauksella ei ole enää muutos- tai peruutusoikeutta
  • uusi varaus on mahdollista siirtää maksimissaan 12 kk päähän alkuperäisen varauksen alkupäivästä lukien

Huom! Nämä poikkeusehdot eivät koske Hotelli Iso-Syötteen majoituskohteita (hotellihuone, Kelomökki, Tunturimökki, Aurora-, Karhunpesä-, Kotkanpesä- tai Feeniks-sviitti). Niiden koronapoikkeusehdot löytyvät varausehdoistamme Hotelli Iso-Syötteen erityisehdoista.

Mitä tehdä, jos epäilet saaneesi koronavirusinfektion?

Jos epäilet saaneesi koronavirusinfektion, ota yhteyttä paikalliseen terveydenhuoltoon. Ensimmäinen yhteydenotto tulee virka-aikana tehdä puhelimitse:

  • Pudasjärven terveysaseman vastaanotto, p. 08 5875 6600

Virka-ajan ulkopuolella yhteydenotot:

  • Oulun seudun yhteispäivystys p. 08 315 2655

Jos koronavirusepäilyyn riittävät kriteerit täyttyvät kohdallasi, älä lähde julkisilla kulkuvälineillä terveysasemalle tai sairaalaan. Omalla autolla kulkeminen saattaa olla mahdollista, mutta keskustele siitä ensin puhelimessa paikallisen koronapäivystäjän kanssa. Jos oireet ovat vakavat eli sinulla on kova kuume ja hengenahdistus, silloin sinut haetaan ambulanssilla. Ota hätätilanteessa yhteys suoraan hätänumeroon 112. Mökin osoitteen ja koordinaatit löydät Mökkikansiosta tai mökin seinältä. Ilmoita mahdollisesta loman keskeytymisestä joko majoituskohteen huoltajalle tai aukioloaikojen puitteissa myyntipalveluumme.

-->